Вибирати безрамні огородження слід відповідально, адже це дуже важливі конструкції, які використовуються для балконів, лоджій, терас. Вони надають зовнішньому вигляду будівлі унікальності та формують загальний стиль інтер’єру або екстер’єру. Також такі конструкції забезпечують безпеку тих, хто використовує балкон, лоджію або сходи в особистих цілях.

      Залежно від цього підбирається певний матеріал виконання: нержавіюча сталь, алюміній, дерево або скло. Разом з тим слід вибирати якісні функціональні конструктивні компоненти. До них належать стійки, кріпильні елементи для огороджень, а також точкові кріплення Manet. Завдяки останнім механізмам можна провести швидкий, якісний монтаж. Це дозволить використовувати конструкцію протягом десятків років і не переживати відносно того, що вона може зламатися.

ВІДРАЗУ ЗАМОВИТИ

КЛЕМНЕ КРІПЛЕННЯ

Затискна клема для скляних огорож сходів забезпечує надійне кріплення до підлоги скла товщиною: 6+6, 8+8, 10+10 мм. Перетин клеми має складну конструкцію з безліччю ребер жорсткості, які дозволяють витримувати дуже великі вагові та вітрові навантаження. Система становлюється прямо на підлогу з кроком три клеми на метр конструкції. Після установки клема системи безрамної огорожі закривається суцільними декоративними кришками.


КЛЕМНЕ КРІПЛЕННЯ СХОВАНЕ

Затискна клема з декоративою кришкою для скляних огорож розроблена таким чином, щоб повністю приховати всі елементи кріплення та створити видимість суцільний, монолітної конструкції. Анодне покриття, яким оброблена кришка, не тільки захищає систему від корозії, але й додає всій системі естетичний вигляд. У комплекті з кришкою для скляних огорож йде спеціальний ущільнювач, його товщина варіюється від використовуваного скла. Така варіативність дозволяє забезпечити максимально щільне прилягання кришки до скла.


КЛЕМНЕ КРІПЛЕННЯ ТОРЦОВЕ

Затискний профіль для скляних огорож забезпечує надійне кріплення скла товщиною 16 мм до торцевої частини перекриття. Перетин профілю розроблено таким чином, що його кріплення до торця плити здійснюється у двох площинах, вертикальній та горизонтальній. Це в свою чергу дозволяють витримувати дуже великі вагові та вітрові навантаження.Після установки затискний профіль для скляних огорож закривається суцільними декоративними кришками.


КЛЕМНЕ КРІПЛЕННЯ U-ПОДІБНЕ

Флагман серед систем безрамної огорожі. Конструкція профілю максимально проста та надійна. Затискний профіль для скляних огорож являє собою суцільний монолітний U-подібний профіль з товстостінного алюмінію. Товщина стінок в деяких місцях затискного профілю для скляних огорож сходів досягає 22 мм. Це гарантує безпрецедентну надійність, на якій би висоті не була б встановлена ця конструкція.


КЛЕМНЕ КРІПЛЕННЯ F-ПОДІБНЕ

Затискний профіль для скляних огорож сходів являє собою суцільний монолітний F-подібний профіль з товстостінного алюмінію. Товщина стінок в деяких місцях досягає 15 мм. Це в свою чергу гарантує безпрецедентну надійність, на який би висоті не була б встановлена ця конструкція.Дану систему для скляних огорож сходів можливо встановити як на несучу поверхню, так й під фальш підлогу. Система дозволяє встановлювати скляне огородження висотою 1100 мм як всередині приміщення, так і зовні.


КЛЕМНЕ КРІПЛЕННЯ КОМПАКТНЕ

Затискний профіль забезпечує надійне кріплення до підлоги скла товщиною 4+4, 5+5, 6+6 мм. Найпростіший в монтажі та, в той самий час, найдоступніший профіль для безрамного огородження. Перетин профілю має конічну форму, що дозволяють витримувати великі вагові та вітрові навантаження при зменшених габаритах самого профілю.

ЗРОБИМО ПРОФЕСІЙНО ТА З ТУРБОТОЮ

Без сучасних технологій складно уявити життя, вони міцно увійшли в побут і продовжують вдосконалюватися. Прогрес не стоїть на місці, що відбивається на кожному аспекті життя. Те ж саме стосується й облаштування балконів, лоджій або терас. Для цієї мети використовуються безрамні огородження. Цей вид конструкцій вважається практичним та найзручнішим з усіх інших подібних огорож.

Кріплення на стійках

КВАДРАТНА СТІЙКА ДЛЯ СКЛА

Стійка для скла виготовлена під алюмінієву стійку. Висота стійки 210 мм. Надійно кріпить скло до підлоги та надає конструкції безрамного огородження елегантний зовнішній вигляд. Мінімальна кількість металу на склі робить огородження більш повітряним. У комплекті йде декоративна накладка на монтажну пластину, яка приховує всі елементи кріплення для скляних огорож та поручнів. Зовнішнє покриття представлено в кольорі анодований алюміній.

КРУГЛА СТІЙКА ДЛЯ СКЛА

Стійка для скла виготовлена з нержавіючої сталі або алюмінію.
Надійно кріпить скло до підлоги та надає конструкції безрамного огородження елегантний зовнішній вигляд.
Мінімальна кількість металу на склі робить огородження більш повітряним.
У комплекті йде декоративна накладка на монтажну пластину.
Зовнішнє покриття представлено в кольорі анодований алюміній або полірованої нержавіючої сталі.

СТІЙКА "ПІРАМІДА" ДЛЯ СКЛА

Алюмінієва стійка утримує скло за допомогою клина. Отвори у склі робити не потрібно. У поєднанні із загартованим склом ви отримуєте високоякісну балюстраду, яка підходить для широкого спектру застосувань.
Додайте будинкам сучасний стиль. Ця балюстрада є ідеальним поєднанням зовнішнього вигляду, функціональності та універсальності, незалежно від того, чи підходить вона для зовнішньої зони басейну чи піднятого настилу.

СФЕРИЧНА СТІЙКА ДЛЯ СКЛА

Алюмінієві стійки сферичні містять затискач для утримання скла. У поєднанні із загартованим склом ви отримуєте високоякісну балюстраду, яка підходить для широкого спектру застосувань. Додайте будинкам сучасний стиль. Ця балюстрада є ідеальним поєднанням зовнішнього вигляду, функціональності та універсальності, незалежно від того, чи підходить вона для зовнішньої зони тераси або басейну.

КРУГЛА СТІЙКА НА КОНЕКТОРІ

Серія має круглий тип стовпів і відносно короткі по висоті розміри. Кожна стійка для скляних перил становить 60 см. Можна використовувати один стовп між кожним склом або по декілька на скло. Для монтажу використовується нижній профіль. Стакани також кріпляться між поручнем і нижнім профілем. Короткість стійок забезпечує необмежений огляд, коли ви сидите на стільці. Стійка має декілька типів кріплення до землі. Елегантна, міцна та недорога система.

КВАДРАТНА СТІЙКА НА КОНЕКТОРІ

Серія має квадратний тип стовпів і відносно короткі по висоті розміри. Кожна стійка для скляних перил становить 60 см. Можна використовувати один стовп між кожним склом або по декілька на скло. Для монтажу використовується нижній профіль. Стакани також кріпляться між поручнем і нижнім профілем. Короткість стійок забезпечує необмежений огляд, коли ви сидите на стільці. Стійка має декілька типів кріплення до землі. Елегантна, міцна та недорога система.

КВАДРАТНА СТІЙКА НА ПЛАСТИНІ

Серія має квадратний тип стовпів і відносно короткі по висоті розміри. Кожна стійка для скляних перил кріпиться за допомогою пластини. Можна використовувати один стовп між кожним склом або по декілька на скло, але для цього в склі треба передбачити отвори. Короткість стійок забезпечує необмежений огляд, коли ви сидите на стільці. Стійка має декілька модифікацій і типів кріплення до землі. Також є варіція з декількома конекторами. Елегантна, міцна та недорога система.

Кріплення точкові – Manet

ТОЧКОВІ КРІПЛЕННЯ

Точкові кріплення "Manet" — це повністю безкаркасні системи скляних перил, які виключають вертикальні стійки. Точкові кріплення дозволяють склу «спливати» з передньої панелі та не видно з внутрішньої сторони скла, створюючи бездоганний вигляд майже без перил. Скляні адаптери сумісні зі склом будь якої товщини. Доступні в різних стилях і розмірах, Точкові кріплення витончені та сучасні, створюючи художній зовнішній вигляд, який підкреслює як інтер’єр, так і екстер’єр.

Французький балкон

Різновиди монтажних рішень

Перила для скляних огорож

Різноманітність форм