Проектуємо • Виготовляємо • Монтуємо

ЗАМОВИТИ

АЛЮМІНІЄВІ ВІКНА ТА ДВЕРІ

Якщо, Вам потрібен екологічно чистий, високоефективний продукт, що не потребує постійного обслуговування, найкращим вибором можуть бути - алюмінієві вікна та двері.

ОСЬ ЧОТИРИ ПРИЧИНИ!

  Гнучкість дизайну

  Довговічність

  Енергоефективність

  Екологічність

ЯК АЛЮМІНІЄВІ ВІКНА МОЖУТЬ БУТИ "ТЕПЛИМИ"?

ТЕПЛИЙ ПРОФІЛЬ

"Теплий" профіль має в своїй конструкції термічну вставку, яка перешкоджає тепловтратам, тому цей тип виконання задовольняє вимогам теплозбереження, та енергоефективності.

ХОЛОДНИЙ ПРОФІЛЬ

Такий тип профілю не має термічних вставок, тому його називають - "холодним". Конструкції з такого типу профілю доречно використовувати всередині приміщень, для внутрішніх дверей та перегородок.

Алюмінієві вікна від GLASYS - це:

Довіра та чесність – нам не байдуже!

  Професійні проектанти

  Гнучкий підхід

  Багаторічний досвід виготовлення

  Гарантія якості

 

Дивіться наші проекти

Теплі алюмінієві вікна та двері відмінно підійдуть для приміщень, яким необхідне високе енергозбереження: засклення лоджій та балконів, дверних та віконних блоків, вхідних груп та житлових приміщень, а також зимових садів.
Вони виготовляються з профілю з термічною вставкою, в поєднанні з використанням великої кількості термомостів з поліамідними та пористими вставками. Головною особливістю таких конструкцій є захист від перепадів температур, дощу снігу, сильних поривів вітру та інших зовнішніх факторів.
Термоізоляційний прошарок розміщують між внутрішньою та зовнішньою оболонкою, через що посилюється захист від передачі великої кількості тепла і в кілька разів зменшується теплопровідність профілю.

Завдяки високому рівню міцності конструкції, можна зробити вікна великих розмірів.

Холодні алюмінієві вікна підходять для скління веранд і терас, що не опалюються, а також в якості внутрішніх перегородок.
Ще їх використовують як скління складських та неопалюваних приміщень, а також балконів та лоджій.
Такі конструкції виготовляють із «холодного» алюмінієвого профілю без терморозриву. Це позитивно позначається на ціні в порівнянні з теплими конструкціями.
Серед інших переваг – легкість, довговічність, стійкість до різких перепадів температури, а також ультрафіолетового випромінювання, корозії та інших речовин.

Вони краще захищені від злому та пожежобезпечні через відсутність у складі негорючих матеріалів.

ФУРНІТУРА - ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ РУЧКИ

РУЧКИ БЕЗ ЗАМКА

Віконна звичайна ручка для загальних потреб.
.
.
.

РУЧКИ ІЗ ЗАМКОМ

Віконна ручка, яка має замок з ключем.
.
.
.

СПЕЦІАЛІЗОВАНІ

Ручки які призначені та розроблені для всіляких конструкцій – розсувки, фрамуги, гармошки та двері.
.

РУЧКА ДУГА

Ручка-дуга для дверей. Встановлюється в парі з роліковим замком. Може бути як з однієї, так і з обох сторін. Фіксованого розміру, або на всю висоту дверей.

SIEGENIA

Дизайнерська ручка ALU GLOBE RR. Її дизайн вражає розумною часткою мінімалізму: непомітна кругла розетка створює плавний перехід до віконного профілю. Класична краплеподібна форма ручки приємна на дотик, функціонально безпечна та довговічна.

SOBINCO

Серії ручок - EDGE/TOUCH, HORIZON, SOBINOX. Елегантний дизайн: мінімалістичний і сучасний.
Широкий асортимент: без основи, з замком, на вільному ходу тощо. Версія, що замикається: схвалено SKG***.
.

FAPIM

OLIMPO – це лінійка дверних та віконних ручок виробництва Fapim, що відрізняється чистотою дизайну.
Увага до кожної деталі гарантує інноваційний продукт у плані стилю, де спостерігаються чисті та лаконічні лінії.
.

GU

Віконні ручки дизайнерських ліній RONDO, BELCANTO і TREMOLO. Конструкція ручок для вікон і розсувних елементів узгоджена з асортиментом ручок. Таким чином досягається єдиний вигляд у всьому проекті.

ENTECH SRL

Ексклюзив і елегантний дизайн. Серія ручок під назвою Purity. Ця серія поєднує в собі матеріали та відмінні механічні властивості з неперевершеними італійськими дизайнерськими здібностями дизайнера Лео Де Карло.

THEMANS

Contour — це наш новий асортимент надійних ручок з нержавіючої сталі в свіжому вигляді і навіть сучасний дизайн найсуворіша довговічність і безпека вимоги. Контур сумісний з більшістю систем і типів відкривання для багатьох конструкцій.

HAUTAU

HAUTAU - фурнітура для фрамуг та дахових вікон. Відкриває, закриває та фіксує підвісні та похилі вікна. Фрамужний відкривач легко справляється з круглими і плоскими арками, укосами і виступами, та подвійнимими і потрій- нимими конструкціями.

ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ПЕТЛІ

ПРИХОВАНІ ПЕТЛІ

Такі петлі мають особливу конструкцію, завдяки якій їх не видно зовні при зачинених дверях. Вони відносяться до елітної продукції та відрізняються тим, що дозволяють уникнути на поверхні зайвих видимих елементів.

НАКЛАДНІ ПЕТЛІ

Традиційний і найпоширеніший тип петель. Петлі повністю накладаються на раму зі стулкою і весь корпус петлі знаходиться на лицьовій стороні конструкції. Відрізняються надійністю та простотою конструкції.

ЦИЛІНДРІЧНІ ПЕТЛІ

Такі петлі на відміну від накладних половину корпусу приховують у профілі, а зовні видно лише поворотну частину у вигляді циліндра. Виглядає елегантно та стильно.
.

БАЛКОННІ ПЕТЛІ

Віконна фурнітура дозволяє збирати балконні двері з низьким порогом, які закриваються як вікно. Саме такі петлі можна зустріти на ваших вікнах – виглядають вони однаково.
.

ОДИН ПРОФІЛЬ — ДВА КОЛЬОРИ

Припустимо, ви хочете, щоб колір вашого вікна зовні поєднувався з кольором фасаду, а також хочете вибрати такий внутрішній колір, який буде ідеально відповідати вашому інтер'єру. Ми пофарбуємо внутрішній та зовнішній профіль у різні кольори на вибір із найширшої палітри.
Доступно більше 450 різних відтінків та кольорів:
металік та анодований, матовий та глянсовий кольори RAL, спеціальні стійкі до подряпин структурні покриття Coatex.
Крім того, вікна можуть бути пофарбовані в колір дерева.

Матове
Глянець
Структурне
Анодування
У колір дерева

Стійкість до впливу навколишнього середовища.
Алюмінієвий профіль часто або анодують, або фарбують порошковою фарбою із запіканням. Такий алюміній не піддається корозії.

ЯК ФОРМУЄТЬСЯ ЦІНА ЗАМОВЛЕННЯ

ГАБАРИТИ

Розміри конструкції безпосередньо впливають на комплектацію. Посилена фурнітура, додаткові елементи, збільшення товщини скла, складності при монтажі, та залучення спецтехніки - треба розуміти, все це веде до подорожчання проекту.

ТИП ПРОФІЛЮ

Профіль може бути "теплим", або "холодним". Для популярних і простих систем профіль може коштувати меньше ніж для екзотичних та складних.
Також вартість у різних брендів відрізняється і залежить від країни виробника.

ТИП СТВОРКИ

Велика кількість типів відкривань додає свободи вибіру. Поворотна, фрамужна, поворотно відкидна, підйомно-зсувна і зсувна, паралельно-зсувна і вертикально-розсувна, півотна і гармошка - кожний тип відкривання має свою вартість.

ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ

Зазвичай алюмінієві системи мають декілька рівнів теплоізоляції від звичайного "Standart" до більш утепленого "HI", та максимально утепленого "HI+".
Також впливає тип монтажу і матеріали, які для цього використовуються.

ВИД ФУРНІТУРИ

Фурнітура може бути різних за популярністю брендів, звичайна, або посилена, виконана цілком з металу, або з пластиковими деталями. Деякі рішення складніші, інші простіші - все залежить від типів відкривань і уподобань Замовника.

ТИП СКЛОПАКЕТУ

Одно-, двох-, або трикамерний склопакет, наявність енергозберігаючого скла, мультифункціонального скла, або декоративного скла, та його товщина. Терморамки, заповнення інертним газом - вартість склопакета дуже варійована.

ВІДКРИВАННЯ

Мається на увазі кількість рухомих стулок по відношенню до площі скління. Якщо в проекті 100% відкривань, то і вартість буде відповідно вищою.
Аналіз в необхідній кількості відкривань оптимізує проект і зайві витрати.

Від багатьох варіантів компонування всіх цих факторів залежить кінцева вартість продукту.
Звертайтесь до наших спеціалістів – вони з радістю розрахують це для Вас!

ДЕЯКІ ПЕРЕВАГИ АЛЮМІНІЄВИХ ВІКОН!

Алюміній доступний у багатьох варіантах обробки та безлічі різних кольорів. Його також можна анодувати або покрити порошковою фарбою для додаткового захисту від природних факторів. Вам ніколи не доведеться перефарбовувати чи реставрувати будь-які алюмінієві вікна та двері. Інші традиційні матеріали просто не працюють так добре з такими міцними покриттями. Крім того, алюміній пропонує більш вузький профіль для більшого огляду в порівнянні з альтернативними рішеннями із дерева та пластику.
Алюміній є найбільш популярним матеріалом для вікон і дверей на сучасному ринку. Він має міцність і атмосферостійкість, щоб витримувати широкий спектр суворих умов навколишнього середовища. На відміну від інших віконних матеріалів, він не розбухає, не деформується, не тріскається і не розколюється з часом. Він надзвичайно стабільний навіть за найекстремальніших — як спекотних, так і холодних — температур.
Високоефективні алюмінієві вікна мають можливості перевищувати жорсткі стандарти енергоефективності. Вони розроблені з використанням техніки подвійного скління на (низькоемісійному) склі та термічному розриву в каркасній конструкції. Усі ці компоненти разом створюють високоенергоефективні вікна та двері, які прослужать довгі роки.
Виробництво алюмінієвих вікон і дверей передбачає дуже «екологічний» процес. Алюміній є багатим ресурсом, який становить близько 8 відсотків земної кори. Видобувати його досить просто, і, на відміну від дерев’яних виробів, у процесі виробництва не потрібно вирубувати ліси чи дерева, вирощені на фермах. Цей матеріал також є одним із продуктів, які найчастіше переробляються на нашій планеті.

Різні варіанти дизайну, кожен із своїм власним зовнішнім виглядом та відчуттям, роблять системи з алюмінійового профілю універсальною до використання у будь-якому архітектурному стилі.

Проектуємо • Виготовляємо • Монтуємо

ЗАМОВИТИ